лагера тюлип 2

Жилищен комплекс „Лагера Тюлип“ 2 е зелено място в динамичната градска среда. Едно от инженерните решения, с цел опазване на природата, е запазване на високата растителност в и около парцела. По този начин се обособяват повече зелени площи.

„Лагера Тюлип“ 2 разполага с пет входа( А, Б, В, Г, Д). Всяка една сграда се състои от десет надземни етажа и един подземен. За да осигури максимален комфорт на обитателите на сградата, комплексът разполага с подземем паркинг, разположен в пространството между, под и около високите сгради. В северозападната част на имота е разположен открит паркинг. Обособени са места за паркиране на велосипеди.
Жилищен комплекс „Лагера Тюлип“ 2 е зелено място в динамичната градска среда. Едно от инженерните решения, с цел опазване на природата, е запазване на високата растителност в и около парцела. По този начин се обособяват повече зелени площи
„Лагера Тюлип“ 2 разполага с проектирани тревни площи, детски кът на открито и пешеходни алеи. Концепцията на комплекса е съобразена с нуждите на съвременното семейство от повече спокойствие и тишина в близост до активни пътни артерии. Общите площи са разработени, за да отговарят на нуждите на млади семейства с малки деца и на хората в неравностойно положение.

Отговорни проектанти:

арх. Т. Стоилова, арх. Н. Николчев, арх. Кр. Николчев

Местоположение:

София, България, жк. Лагера ул. Добротица Деспот

РЗП:

21 000 кв.м.

фаза:

акт 14

дата:

етап 1 - края на 2020г.